top of page
Afdekvellen.png

Afdekvellen

Verbo B.V. is, naast de ‘core business’ Stucloper, ook toonaangevend leverancier en producent van pallet afdekvellen. Deze vellen worden gemaakt van het vruchtensapverpakkingsmateriaal, dus 100% waterdicht, die daarnaast tevens nog eens aan 2 zijden voorzien zijn van een donkergrijze extra PE laminering om de teksten te camoufleren.

Eenvoudig al uw producten en pallets beschermen met de afdekvellen voor pallets van Verbo BV. Deze vellen beschermen uw goederen tegen vocht, stof en vuil. U plaatst enkel het grote afdekvel op de bovenkant van uw gestapelde pallets en u heeft de garantie dat de producten niet beschadigen of vuil worden tijdens transport.

 

Tevens kunnen deze vellen gebruikt worden om op de pallet zelf te leggen tegen o.a. ongedierte, vocht en vuil. De afdekvellen voor pallets zijn verkrijgbaar in de standaard europallet en blokpallet formaten, maar uiteraard verzorgen wij ook maatwerk. Tevens hebben wij diverse andere maten of kwaliteiten zoals bijvoorbeeld voedingsgeschikte materialen.

  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page