V-PRO Protection Board - roll out.png
Over Ons

Over ons

Een begrip in de markt sinds 1997!

Al bijna 25 jaar houdt Verbo zich bezig met de productie van Stucloper

V-PRO Protection Board - equipment.png

Het fundament van Verbo is gebaseerd op ervaring, integriteit, flexibiliteit, klantondersteuning en maatwerk. Langdurige relaties met onze klanten en leveranciers staan dan ook hoog in het vaandel bij ons. Verbo is een productieleider in afdekmaterialen voor in de bouwsector en bieden een uitgebreide selectie van hoge kwaliteit vloerbeschermende producten voor bouw- en verbouwingsprojecten. 

Als veelzijdig afdekspecialist bestaat het productpakket uit diverse tijdelijke vloeren met papier als basis en bescherming als doel. Onder andere door middel van een eigen extruder en wikkelmachines wordt de focus gelegd op flexibiliteit en maximaal maatwerk voor de klant. Samen met onze klanten en leveranciers slagen we er elke keer weer opnieuw in om slimme oplossingen te realiseren en langdurige samenwerkingen te onderhouden.

Door middel van onze uitgebreide verkoopteams, marketinginspanningen, productinnovaties, inkoopafdeling en klantenservice bieden wij een volledige ondersteuning aan onze klanten. Wij geloven in een samenwerking met onze partners waar open communicatie en ondersteuning centraal staat. Ook maakt Verbo deel uit van het Professional Waste Solution programma waarover meer te lezen is via de onderstaande button.