Perfect Cover 

Absorberend

Perfect Cover Absorberend heeft een vloeistofdichte toplaag en een zelfklevende onderzijde, welke speciaal ontwikkeld is voor alle harde en gladde vloeren zoals: laminaat, PVC, tegels, kunststof vloeren en trappen. Ideaal geschikt voor schilderen, stukadoren, verhuizen en (ver)bouwen.

Perfect Cover Absorberend

Productbeschrijving

Perfect Cover Absorberend heeft een toplaag die tot wel 1 liter (1L) kan opnemen. De ondergrond moet stofvrij, glad, schoon en vrij van chemische middelen zijn. De verwerkingstemperatuur is tussen de 5 en 40 graden Celsius. Banen moeten aangelegd worden met een overlapping van circa 10 cm. Vooraf testen wordt altijd aangeraden.

Perfect Cover Absorberend beschikt over de hoogste kwaliteit met eigenschappen als antislip, schokabsorberend, zelfklevend vloeistof absorberend. Tape is hierdoor niet meer nodig. Het product is gemaakt van gerecycled polyestervlies met een absorberende toplaag die grote hoeveelheden vloeistoffen kan opnemen waaronder olie, water, lak en verf. 

Perfect Cover Absorberend is niet geschikt voor poreuze stenen vloeren, natuurstenen vloeren, kleitegels en recent gelegd beton. Daarnaast kan het product maximaal 3 maanden ingezet worden. Ook moet de vloerverwarming uitgeschakeld zijn.

Uw voordeel

Verbo legt de focus op langetermijnrelaties zodat er een partnerschap ontstaat. Om dit te realiseren en gezamenlijk meer te bereiken kunnen wij het volgende voor u betekenen:

 

 • Het aanleveren van commerciële productinformatie en productfoto’s
   

 • Het aanleveren technische productspecificaties
   

 • Het helpen met het presenteren van uw product zowel fysiek als online
   

 • Een opendeur-beleid met eerlijke en snelle communicatie 
   

 • Meedenken met uw specifieke klantaanvragen zowel persoonlijk, per mail of per telefoon.

Specificaties

Verkrijgbaar in


Breedte

Grammage


Gecoat 

 

 

Waterdicht


Absorberend


Ademend


Zelfklevend

25m²
 

1.00m
 

240 gram per m²

 

Absorberende laag aan de bovenzijde

Ja
 

Ja

Nee
 

Ja