top of page
Ver-ademend.jpg

Perfect Cover
Ademend

Perfect Cover Ademend heeft een vloeistofdichte toplaag en een zelfklevende onderzijde, welke speciaal ontwikkeld is voor alle harde en gladde vloeren zoals: laminaat, PVC, tegels, kunststof vloeren en trappen. Ideaal geschikt voor schilderen, stukadoren, verhuizen en (ver)bouwen.

Perfect Cover Ademend is speciaal ontwikkeld voor pas gelegde en behandelde vloeren. Eveneens voor vloeren die gevoelig zijn voor vocht zoals natuursteen- en gietvloeren. De ondergrond moet stofvrij, glad, schoon en vrij van chemische middelen zijn. De verwerkingstemperatuur is tussen de 5 en 40 graden Celsius. Banen moeten aangelegd worden met een overlapping van circa 10 cm. Vooraf testen wordt altijd aangeraden.

Perfect Cover Ademend beschikt over de hoogste kwaliteit met eigenschappen als antislip, vloeistofdicht, schokabsorberend, ademend en zelfklevend. Tape is hierdoor niet meer nodig. Ten slotte is het product gemaakt van gerecycled polyestervlies met een extra PE-toplaag. Het speciaal membraan laat vocht ontsnappen en verhindert het binnendringen van vloeistoffen. Het ademende vlies laat 1,2 liter per m² per 24 uur door.

Perfect Cover Ademend is niet geschikt voor net gelegd beton. Daarnaast kan het product maximaal 3 maanden ingezet worden. Ook moet de vloerverwarming uitgeschakeld zijn.

Screenshot 2020-11-19 at 13.52.20.png
IMG_3064_edited.jpg

Verkrijgbaar in

 

Breedte


Gecoat 


Waterdicht


Absorberend


Ademend


Zelfklevend

25m²
 

1.00m
 

Ademende laag aan de bovenzijde

Ja
 

Nee

Ja
 

Ja

Verbo legt de focus op langetermijnrelaties zodat er een partnerschap ontstaat. Om dit te realiseren en gezamenlijk meer te bereiken kunnen wij het volgende voor u betekenen:

 • Het aanleveren van commerciële productinformatie en productfoto’s
   

 • Het aanleveren technische productspecificaties
   

 • Het helpen met het presenteren van uw product zowel fysiek als online
   

 • Een opendeur-beleid met eerlijke en snelle communicatie 
   

 • Meedenken met uw specifieke klantaanvragen zowel persoonlijk, per mail of per telefoon.

Screenshot 2020-11-30 at 11.18.16.png
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Instagram
bottom of page